Budimpešta Katanija direktan let Wizz Air

Da li postoji Budimpešta Katanija direktan let Wizz Air kompanijom i koja je cena? Hoću da putujem u septembru i odlazak bi bio recimo 12.9. a povratak 22.9. Hvala puno. Jelena Kostić, Novi Sad

Posetilac: Jelena Kostić, Novi Sad
Datum: 24.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Budimpešta Katanija direktan let Wizz Air

Poštovana  gospođo Kostić,

Na relaciji Budimpešta-Katanija-Budimpešta postoje redovni i direktni letovi. Budimpešta Katanija direktan let Wizz Air avio kompanijom se održava u Vašim željenim terminima ( odlazak 12.09.20. povratak 22.09.20.) Cena POVRATNE avionske karte Budimpešta Katanija direktan let Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 5091 dina! Priznaćete da je u pitanju vrhunska cena za avionsku kartu Budimpešta Katanija. Samo požurite zato što su cene avionskih karata Budimpešta-Katanija-Budimpešta podložne promenama. Uživajte u čarobnoj Siciliji, a za sve što Vas zanima u vezi avionske karte za Budimpešta Katanija direktan let Wizz Air pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam udoban let.

Red letenja na liniji Budimpešta Katanija

Po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama letovi na liniji Budimpešta-Katanija-Budimpešta će se održavati u sledećim terminima:

- Iz Budimpešte za Kataniju sa polaskom u 12:35h i sletanjem u 14:45h.

- Iz Katanije za Budimpeštu sa polaskom u 15:25h i sletanjem u 17:30h.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Budimpeštu (Mađarsku) i Kataniju (Italiju)

Svojim putnicima toplo preporučujemo da pri svakom putovanju kupe i putno zdravstveno osiguranje. Tako i za let na liniji Budimpešta-Katanija-Budimpešta. Kod nas se možete osigurati preko Generali, Milenijum i Sava osiguranja. Sve u vezi Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.